Kako naručiti online u Šešule (korak po korak)

Kako naručiti online u Šešule (korak po korak)

Pripremili smo za vas tutorijal kako naručiti online u Šešule (korak po korak). Radi se o vrlo jednostavnom i najbržem načinu naručivanja, u što će te se i sami ubrzo uvjeriti.

Pošto smo svjedoci vremena kada usluge pametnog telefona kao i interneta koristimo svakodnevno, ponovno smo aktivirati uslugu naručivanja hrane online. Radi se o najefikasnijem i vrlo jednostavnom načinu naručivanja. Ono vama štedi vrijeme a putem istog vi uz slike, cijenu i opise hrane točno znate što naručujete.

Naručiti je moguće uz registraciju i bez nje. Zbog mnogobrojnih pogodnosti koje će registrirani korisnici imati, definitivno bi vam preporučili opciju s registracijom. Registracija je besplatna, te ćete u nekoliko klikova imati napravljen račun kod nas.

Plaćanje se isključivo vrši gotovinom, i to plaćanjem dostavljaču nakon što vam dostavi hranu. Drugi način je osoblju direktno u fast foodu (kod opcije preuzimanja hrane). Kartično plaćanje NE PRIHVAĆAMO.

Fast food Šešula se obavezuje da neće zlorabiti vaše osobne podatke.

Da li je naručivanje hrane online sigurno

Naručivanje hrane je potpuno sigurno. Naša stranica sadrži sigurnosni SSL certifikat, koji služi kako bi se enkripcijom uspostavila sigurna komunikacija korisnika sa stranicom. Zbog gore navedenog naručivanje hrane putem našeg webshopa u potpunosti je sigurno. Svi Vaši podaci navedeni u narudžbi koristit će se isključivo za potrebe fast fooda, točnije, dostave hrane na vašu adresu.

Naruči hranu online, korak po korak upute

1. Nakon dolaska na stranicu potrebno je kliknuti na opciju NARUČI HRANU ONLINE U SPLITU koja se nalazi na nekoliko pozicija na stranici (npr. u izborniku).

2. Nakon što kliknete na navedeni link, otvorit će vam se stranica za naručivanje (kako to izgleda provjerite u slici broj 1, u galeriji ispod ovog teksta). U slučaju da je fast food u tom trenutku zatvoren (ako se nalazite izvan radnog vremena, ili unutar radnog vremena ali je privremeno zatvoren zbog velikog broja zaprimljenih narudžbi) dočekat će vas poruka da je fast food zatvoren. U slučaju da smo otvoreni poruke neće biti.

3. Kada pregledate meni i našu ponudu sa stranice za naručivanje i odlučite se koja jela naručiti kliknite na određeni artikl (hranu). Nakon toga će vam se otvoriti dodatni prozorčić. U njemu možete detaljnije definirati vaše jelo, npr. birati da li naručiti veliku ili jumbo pizzu, naručiti dodatne priloge: Također možete navesti napomenu našim djelatnicima,  tipa manje ili više soli. (Pogledajte sliku 2 i 3).

4. Kada sve odaberete, sljedeći korak je kliknuti na opciju dodajte u košaricu. Nakon toga će se jelo automatski dodati u istu a vi možete nastaviti s daljnjim traženjem po meniju.  Na isti način dodati neograničeni broj jela u  košaricu. Nakon što dodate sva željena jela nastavite dalje prema završetku narudžbe klikom na opciju Vidi košaricu ili plaćanje. Imajte na umu da je minimalna narudžba uz dostavu  50 kn za većinu kvartova.  Za osobno preuzimanje u fast foodu nema limita. Pogledajte sliku 4.

5. Klikom na opciju vidi košaricu idete na stranicu gdje pregledavate proizvode koje ste naveli. Na njoj možete mijenjati količinu željenih proizvoda, vidjeti ukupnu cijenu, unijeti kupon kod ako ga imate.. U slučaju da ste nešto na navedenoj stranici mijenjali kliknite na Ažuriraj košaricu kako bi se proizvodi i cijena ažurirali. U slučaju da niste kliknite na Kreni na plaćanje. Pogledajte sliku 5.

6. Po dolasku na stranicu Vaša narudžba s lijeve strane će vam se pojaviti polja koja morate obavezno ispuniti kako bi narudžba bila moguća. Ta polja su: Vaše ime i prezime, adresa, email, broj mobitela,  te iz ponuđenog izbornika  vaš kvart (u kojem su navedeni minimalni iznosi narudžbe za pojedini kvart). Ispod polja imate opciju Otvori račun.

Napomena: obavezno treba unijeti točne podatke jer će vas putem njih u slučaju potrebe kontaktirati naše osoblje i dostavljači.

S desne strane imat će te opciju u kojoj birate želite li da vam mi dostavimo hranu ili će te osobno preuzeti narudžbu u fast foodu Šešula, u Splitu. Ispod ove opcije imate polje u kojem ako želite možete navesti dostavljaču neku napomenu vezanu za dostavu, tipa: Visoko prizemlje,  2. vrata desno. Također će vam biti navedeni svi detalji vezani za narudžbu.  Pri samom dnu je opcija kojom potvrđujete da se slažete s uvjetima fastfood-sesula.hr web stranice. Bez da navedete da se slažete s uvjetima, narudžba neće biti moguća.  Nakon svega navedenog preostaje vam samo još jedan klik a to je Naručite. (Pogledajte sliku 6).

7. Nakon što ste kliknuli na opciju Naručite na ekranu će vam se pojaviti crvena pozadina s porukom.  U njoj će biti navedeno da naši djelatnici pregledavaju vašu narudžbu te da će vam uskoro odgovoriti da je narudžba prihvaćena ili odbijena. (Pogledajte sliku 7).

8. Kada naši djelatnici pregledaju vašu narudžbu te je prihvate vama će se na ekranu pojaviti detalji vaše narudžbe te okvirno vrijeme čekanja. Ono  ovisi o vremenskim prilikama, gužvama, broju zaprimljenih narudžbi. Vrijeme čekanja se kreće u rasponu od 30 minuta do 90 minuta. Više od 90 minuta neće nikada  biti, pošto naši djelatnici automatski zatvaraju webshop za online narudžbe kada okvirno vrijeme dođe do 90 minuta. (Pogledajte sliku 8).

To je ukratko to, radi se o vrlo jednostavnom načinu naručivanja hrane. Osim na ekranu potvrdu narudžbe sa svim detaljima dobiti će te i na vašu email adresu.

Kako naručiti putem kompjutera, galerija fotografija

Kako naručiti putem mobitela ili tableta, galerija fotografija

Postupak naručivanja hrane online putem mobilnih uređaja i tableta potpuno je identičan kao i putem kompjutera. On je objašnjen u tekstu iznad fotogalerija. Naša stranica je prilagođena svim zaslonima i veličinama. Bilo da koristite Android uređaje ili IOS sustave svejedno je. U samo nekoliko klikova možete naručiti hranu iz fast fooda Šešula u Splitu.

Loading…
Loading…